Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Anyagismeret érthetően/ Bébi plüss-Polár-Wellsoft (bébi soft)anyag

2015. szeptember 10. 19:11 - Creatailor

Poliésztert mindegyik tartalmaz

Elég gyakran találkozunk a felsorolt anyagokkal, de tudod hogy mi a különbség közöttük?

 

A legnagyobb különbség az alapanyag összetételben van. A prímet a bébi plüss viszi, hiszen ez az egyetlen anyag az összes között, ami természetes szálat is tartalmaz. Sajnos az ára is tükrözi mindezt.

Hasonlóságként említhetjük, hogy mindegyik kötött alappal rendelkezik, mindnek bolyhos a felülete,megtalálható egyszínű és mintás kivitelben is.

Pár szó az anyagokról

  • A bébi plüss nagyon finom kelme,a magasabb árfekvéssel együtt is azt mondom, hogy érdemes ebből az anyagból készíteni a bébik ruhatárát. Rendkívül tartós, mind a színét, mind a formáját tekintve.

  • Ha polárról beszélünk, nekem a pulóver jut eszembe. Sokak által kedvelt anyag. Sajnos gyakran szembesülünk azzal, hogy a bolyhok, ami a puhaságot befolyásolja, összecsomósodnak. Azért a drágább változatok tartós darabok

 

  • A Wellsoft/ bébisoft anyagok nem is olyan régen robbantak be az életünkbe. Azonkívül, hogy tiszta műszálból vannak, nem nagyon tudok negatív tulajdonságot említeni.Puha, kellemes tapintású igen dekoratív anyag.

A főbb jellemzőket a lenti táblázatban találod


pizap.jpg

Ha tetszik az írás, nyomj egy lájkot, és oszd meg! Köszi, Emese

Kapcsolódó bejegyzések:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr607772938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása