Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Amiben más ez az oldal

2015. február 18. 18:14 - Creatailor

Magányos harcos

Tudom, hogy többünknek, akik szabnak-varrnak problémát okoz, hogyha valamin fennakad, legyen az akár elméleti vagy gyakorlati kérdés, néha nincs kitől tanácsot kérni.

Ezért hoztam létre ezt a fórumot, ahol a kérdéseidre választ találsz akár úgy, hogy tőlem kérdezel, akár a követőimtől. 

Amikor magányos harcosként küzdesz a kész, valahonnan beszerzett szabásmintával, gőzöd sincs, hogy hol ellenőrizd le a méreteket, ahhoz, hogy minden stimmeljen amikor elkészül a ruha, vagy mekkora varrásszélességgel dolgozzál a különböző anyagoknál, mennyire szűkíthetsz le valamit, hogy az anyag ne induljon foszlásnak a varrás mentén, és még sorolhatnám. Millió olyan kérdés merül fel, amire választ kaphatsz, ha rendszeres látogatója leszel a blogomnak.

A szabásminta beszerzésre rögtön tudok megoldást kínálni neked. Legpraktikusabb megoldás, a méretedre elkészített változat. De itt jön a nagy kérdés, hogy honnan lesz neked olyan? Hiszen a szaklapok, magazinok nem méretes mintákat kínálnak! 

A következő négy alapmodell szabásmintáját már meg tudod rendelni tőlem, melyeket a saját méreteid alapján készítek el.

Kinek jönnek jól ezek a szabásminták?

A szabásmintáim azoknak igazi segítség, akik a különböző, készen kapható magazinos szabásmintákkal nem tudnak zöld ágra vergődni. Vagy azért mert más női alkatra készült, vagy azért mert bonyolult velük dolgozni.Vagy már a másolás fázisában elvesznek a rengeteg vonal között.

Sok-sok év tapasztalatai alapján kialakítottam egy olyan szerkesztési-modellezési módot, ami harmonizál azzal, amire nekünk, magyaroknak szükségünk van.

Ha gondosan leveszed a szükséges méreteket, amihez részletes segítséget nyújtok, akkor a kiszabott, és próbára összeállított ruhán már jelentősebb alakításokra nincs szükség. Csak a bőséget, és a hosszt kell beállítanod.

Remélem kedvet kaptál a minták rendelésére! A contact@creatailor.com e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot a továbbiak egyeztetésére!



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr777186157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása