Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Ingyen letölthető e-book

2015. február 22. 21:39 - Creatailor

Nemsokára elkészülök vele

Nem sokára elkészülök az ingyen letölthető e-bookkal, amiben több praktikus tanácsot szeretnék adni azoknak, akik nem tudják, hogyan gyorsíthatnák meg a munkát a szabás-varrásban.

Sok-sok év tapasztalata alapján írtam egy kis összegzést arról, ami nekem segített abban, hogy a munka végeztével jó érzéssel, sikerélménnyel hagytam abba a varrást, és alig vártam, hogy újra nekiállhassak a következő munkámnak.e-book.jpg

Ha kevés időd van ahhoz, hogy a hobbidnak hódolj, ha szeretnél gyorsabban haladni, ha nem tudod, hol folyik ki kezed közül az idő, akkor neked ajánlom a hamarosan letölthető könyvemet.

Szó lesz benne a munka megtervezésétől elkezdve a a kivitelezésen át a varrás befejezéséig minden olyan dologról, ami segíti a munkádat.

Aki sosem tanult varrni, azoknak tudom, hogy kihívás a munkafolyamat átlátása, megszervezése. Adott esetben a munka gyorsítása. De semmi ok az elkeseredésre! Ha a varráskor nem is tudok mögötted állni, a tapasztalatomat át tudom adni, amivel te is gyorsabb lehetsz. Sok szeretettel tőlem neked!

 

Szólj hozzá!
Címkék: ingyenes e-book

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr707205325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása