Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Fitness anyagok

2015. október 06. 14:41 - Creatailor

Szerethető műszál

Mióta az eszemet tudom, azóta téma a műszálas- nem műszálas kérdés, hogy ki melyiket szereti, mit visel szívesen.

 

Napjainkban a műszálas ruhák nem azt jelentik, mint húsz évvel ezelőtt, amikor izzadtságban fürdő emberek viselték a nejlon ingeket, blúzokat, délutánra emberes szagot húzva maguk után.

img02.jpg

A technika és a tudomány fejlődésével modern műszálas anyagokat hoztak forgalomba, melyeknél a szintetikus anyag rossz tulajdonságait javították.

A műszálas anyagok semmi veszélyt nem jelentenek viselőjük számára.

Egyes esetekben még jobbak is, mint természetes társai. Korunk vegyészei remekül befolyásolják a műszálas textilek tulajdonságait.

  • Könnyű (bébisoft)
  • Hőszigetelő (polár)
  • Légáteresztő (fitness anyagok)
  • Vízálló (anorák, dzseki)

Ezek mind igazak a különböző modern műszálas anyagokra. Nyilván vannak ócska változatok, de az igényes vegyi szálak bizony jogosan vannak jelen az életünkben.

A fitness anyagok rugalmassága kiváló, amit a spandex szálnak köszönhetünk. Ezek az új fejlesztésű anyagok elvezetik a bőrtől a nedvességet, és segítik a tiszta levegő áramlását, így ahelyett, hogy az izzadt ruhától megfáznánk, gyorsan száradó sport textilt viselünk. A belül bolyhos fitness anyag pedig nagyszerű hőszigetelő. Ezek hűvös időben tesznek jó szolgálatot viselőiknek. A képen megkülönböztethető a matt és a fényes felület. A matt a bolyhos anyagfelszín, amely a hőtartást biztosítja a viselőjének.

img_20151006_063954.jpg

Első használat előtt mindenféleképpen mossuk ki a műszálas ruhákat, így megszabadulunk a kellemetlen, esetleg irritáló kikészítő anyagoktól!

Ha tetszett a bejegyzés,nyomj egy lájkot a creatailor facebook oldalán és oszd meg! Köszi, Emese

Kapcsolódó témák:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr407897286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása