Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Szabásminta megrendelés

2015. április 21. 14:45 - Creatailor

Elkészítettem azokat a modelleket, amelyek szabásmintáit meg tudjátok rendelni a saját méretetekben! 

Ezek a minták a női ruhatár alap darabjai, melyek mostantól számotokra is könnyen elérhetőek. Nem kell mást tenned, mint felvenni velem a kapcsolatot!

 

Kinek nélkülözhetetlenek a szabásmintáim?


A szabásmintáim azoknak igazi segítség, akik a különböző, készen kapható magazinos szabásmintákkal nem tudnak zöld ágra vergődni. Vagy azért mert más női alkatra készült, vagy azért mert bonyolult velük dolgozni.



Azt tudjuk, hogy más nemzetek alkatai teljesen különböznek a magyartól. Nekünk, magyaroknak más méreteink, arányaink vannak.


Ezért van az, hogy gyakran jelentős alakításra van szükség a magazinos szabásminták használatakor. 
Ellenben az általam készített szabásminták eleve a magyar testalkatra készülnek. 

Sok-sok év tapasztalatai alapján kialakítottam egy olyan szerkesztési-modellezési módot, ami harmonizál azzal, amire nekünk, magyaroknak szükségünk van.

Ha gondosan leveszed a szükséges méreteket, amihez részletes segítséget nyújtok, akkor a kiszabott, és próbára összeállított ruhán már jelentősebb alakításokra nincs szükség. Csak a bőséget, és a hosszt kell beállítanod.

A szabásminták csomag összeállításban érhetők el, melyek a következők:

Megrendelni a következő e-mail címen tudjátok: contact@creatailor.com

Fazekas Emese   mobil szám: 20/38-92-680 

Kapcsolatfelvétel után a méretvételhez szükséges adatok listáját válasz e-mail-ben megküldöm. Várom szíves megrendeléseiteket!


Remélem kedvet kaptál a minták rendelésére!

A contact@creatailor.com e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot a továbbiak egyeztetésére!

Ha többet szeretnél megtudni a munkáimról, látogass el a facebook oldalamra!

 

Szólj hozzá!

Miért alap szabásminta kell neked?

2015. április 21. 14:13 - Creatailor

Egy kis modellezés :)

Ugye milyen jó, hogy az interneten már elérhetőek a szuper kis ingyen letölthető szabásminták?

Régen nem így volt ám!

Ha szerettem volna valamit, max. megvettem a Burdát, de sokszor ért csalódás, mert letettem a hajam, mire használható ruhát kreáltam a minta alapján. Akkor is tudtam, és most már be is igazolódott, hogy a problémát az okozta, hogy nem az én méretemről szólt a mérettáblázat, és így a szabásminta sem! Szerencsére ez a gond már a múlté! :)

Olyan  szabásmintám van, amilyet csak akarok!

De az, hogy ide eljutottam, bizony nagyon sok tanulással, és tapasztalatgyűjtéssel járt, ami természetesen a mai napig tart!

 Ám érdemes tudni, hogy sokkal többre megyünk egy jó alapszabásmintával, mint innen-onnan beszerzett, ingyen letöltött snittel. Ha belegondolsz abba. hogy mennyi kidobott szabadidő van abban, amit alakítgatásokkal, igazításokkal töltesz, Te is rájössz arra, hogy érdemes lenne egy jó alap szabásmintát készítened! S ha mindez megvan, egy kis ügyességgel simán modellezel (alapminta módosítása másik modell elkészítéséhez) belőle mást! Például szabásvonal áthelyezéssel, szűkítő varrás kiváltásával, amit húzásba teszel át. és még sorolhatnám....

Sokan tévesen gondolják például azt, hogy a húzás (ráncolás) azt jelenti, hogy bőséget adunk a szabásmintába! Persze, ha bő modellt akarunk, akkor ez így is van!

De mi van, ha testhez álló a ruha, mégis húzás van benne?

Ilyenkor a szűkítő bőségét tesszük bele húzásba. Ennek az elhelyezése is választható, bár néhány alapszabályt érdemes betartani.

Ami a legfontosabb, hogy jó alappal rendelkezzünk!

Ha nem boldogulsz az alapszabásminta készítéssel,ebben is tudok segíteni! Meg tudod rendelni tőlem a saját méretedre készített mintádat! Erről többet itt tudhatsz meg!

Ha megpróbálkozol a szerkesztéssel, és nem jutsz dűlőre a feladattal, ne késlekedj, nagyon szívesen segítek ingyenes tanácsadással!

Kapcsolódó témák:

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása