Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Tervezés gondolatban

2015. február 17. 05:05 - Creatailor

Nálam a ruhatervezést mindig egy gyorsan jött, és szűnni nem akaró hiány idézi elő.

Olyan hiányérzet, amin szeretnék változtatni, ezért vadul elkezdek gondolkodni a megoldásokon

  • Például hideg napokon rájövök arra, hogy nincsen elég hosszú pólóm, amit be tudok tűrni a nadrágom derekába, és ha már mellesleg elkezdek fantáziálni, kitalálom, hogy milyen színben lenne a legpraktikusabb elkészíteni, és szeretnék-e rá díszítést, vagy az egyszerűségével lesz jó sok ruhámmal kombinálható.
  • Vagy nem a póló hosszán gondolkodom el, hanem gyorsan varrok magamnak derékmelegítőt, és már meg is van oldva átmenetileg a probléma.
  • Nyáron értelemszerűen pont ellenkezőleg működik a dolog. Azon gondolkodom, hogyan lehetne minél vékonyabb és lengébb blúzt vagy szoknyát olyan stílusban megtervezni, és kivitelezni ami még csak picit sem súrolja a jó ízlés határát.

A lényeg, hogy a saját céljaimnak és ízlésemnek megfelelő ruhát tervezek, készítek és viselek. Ennél jobb kreatív hobbi kevés van.

Nagyon sokunknak adott a lehetőség, csak élni kell vele. Az a fontos, hogy szeresd csinálni, és adjon örömet neked a ruhakészítés a szabástól elkezdve a varrásig minden mozzanat.

Néhány ötletemet és munkámat itt találhatod

Facebook oldal

 

1a.bmp

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr867181611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása