Kalandos ruhatár,gyere tarts velem

Készítsd magad

Szabásminta Creatailor módra

2015. február 28. 19:55 - Creatailor

Minden egyben!

Az általam készített egyedi méretben megrendelhető szabásminták

 

  • megbízható méretűek
  • speciális, könnyen körberajzolható papírra készülnek
  • jó vele dolgozni, egyértelmű jelölésekkel van ellátva
  • Biztonságos, hiszen a varrás és felhajtásszélesség rajta van a szabásmintán, tehát nagyon gyorsan tudsz vele haladni

 

Ezenkívül az anyagra fektetve rögtön kezdheted a szabást. Arra ügyelj csak, hogyha úgy szabsz, hogy nem rajzolod körbe a mintát, akkor a minta szélébe ne vágj bele, ne vágj le róla semmit, tehát vigyázz arra, hogy a szabásminta ne sérüljön. Munka végeztével érdemes akasztva tárolni, hiszen könnyebb vele legközelebb dolgozni, ha nincs "hétrét" hajtva :)

Miért tudsz jól dolgozni a szabásmintával?

 

  • A varrásszélesség úgy van kialakítva, hogy bátran tudsz kiengedni belőle, ha az a szerencsétlenség történik veled, hogy „összemegy a sok hordásban”. Viccet félre téve, ha benne hagyod a varrásszélességet, némi hízást tudsz még kompenzálni azzal , hogy kiengeded a bőséget
  • A mintákat úgy szerkesztem meg, hogy van benne plusz bőség, az úgynevezett kényelmi többlet, tehát nem cuppan rád a ruha. Ha mégis azt szeretnéd, egyszerűen csak nagyobb varrásszélességgel dolgozol, nem a megadott 2-2 cm-el. Viszont akkor ezt érdemes kivágni, ne legyen útban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megruhazlak.blog.hu/api/trackback/id/tr647220415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása